Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasinin engelli bekçileri

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişimine karşı demokrasi nöbetine katılan engelliler, her daim o tankların önüne yatmak için hazır olduklarını söylediler.FETÖ tarafından yapılan darbe girişimine karşı...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 04:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 04:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demokrasinin engelli bekçileri
Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişimine karşı demokrasi nöbetine katılan engelliler, her daim o tankların önüne yatmak için hazır olduklarını söylediler.
FETÖ tarafından yapılan darbe girişimine karşı vatandaşlarla beraber demokrasi nöbetine katılan bedensel engelli vatandaşlar, darbe girişimi sırasında vatandaşları bombalayan tankların önüne yatmak için her daim hazır olduklarını belirtiler.
“Ayaklarım tutsaydı bende tankın önüne yatardım”
15 Temmuz tarihindeki darbe girişiminin çok kötü olduğunu ifade eden bedensel engelli Fatih Dağ, “Ayaklarım tutsaydı bende tankın önüne yatardım. Şuan ki durumuma da aldırmadan giderdim o tankın önüne yatardım” dedi.
“Ölümse ölüm, kalımsa kalım”
Bedensel engelli Raşi Şinik ise darbeye karşı vatanın bölünmeyeceğini ifade ederek, her akşam burada demokrasi nöbetçiliği yaptığını söyledi, Şinik, “Destek için geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı kimse düşüremez. Allah FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’i kahretsin. Milletimizi, Türkiye Cumhuriyetini bölmek istiyorlar. 15 Temmuz gecesi buraya tanklar gelseydi önüne yatardım. Milletimize, insanımıza bir şey olmasın diye gerekirse onu yapardım bile bile ölüme giderdim. Ölümse ölüm, kalımsa kalım. Allah onları başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.