Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katılmak için Kıbrıs’tan geldiler

Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne bir destek de yavru vatandan geldi. Elindeki bayrakla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen bir vatandaş, "Türkiye bize yıllarca yardım etti, şimdi de bizim Türkiye’nin arkasında durmamız lazım" dedi.Yenikapı’da...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne bir destek de yavru vatandan geldi. Elindeki bayrakla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen bir vatandaş, "Türkiye bize yıllarca yardım etti, şimdi de bizim Türkiye’nin arkasında durmamız lazım" dedi.
Yenikapı’da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne Türkiye ve dünyanın dört bir yanından vatandaş akın etti. Türkiye’ye bir destek de yavru vatan Kıbrıs’tan geldi.
Türkiye’ye destek olmak için Kıbrıs’tan geldiğini belirten Ergün Karpazlı, "Türkiye bize yıllarca yardım etti. Şimdi de bizim Türkiye’nin arkasında durmamız lazım. İnşallah daha güzel bir Türkiye yaratılır ve dünyaya kendimizi gösteririz. Bugün Türkiye’nin yanındayız. Bütün dünya da Kıbrıslı Türklerin Türkiye’nin yanında olduğunu duysun” diye konuştu.
Batman’dan miting için geldiğini söyleyen bir başka vatandaş ise, "Batman’dan geliyoruz miting için. Memleketimizi hainlere teslim etmiyoruz. Vatanımızı korumak için ailece geldik” dedi.
Ankara’dan geldiğini belirten bir başka vatandaş ise, “Ankara’dan geldik mitinge gidiyoruz. Bu vatan bölünmez, şehitlerimiz ölmez. Türkiye Cumhuriyetinin millet olarak arkasındayız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.