Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi şehitlerinin aileleri ve gaziler için maddi yardımda bulunan iş adamları açıklandı

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, demokrasi şehitleri ve gaziler için başlatılan yardım kampanyasına toplam 20 milyon 805 bin TL yardım yapan iş adamlarını açıkladı.Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, valilik binasında Gaziantep Büyükşehir Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, demokrasi şehitleri ve gaziler için başlatılan yardım kampanyasına toplam 20 milyon 805 bin TL yardım yapan iş adamlarını açıkladı.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, valilik binasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte yaptığı basın toplantısında 20 milyon TL’lik yardım yapıldığını açıklamıştı. Gazetecilerin yardım yapan iş adamları ve miktarlarının yer aldığı listeyi talep etmesi üzerine liste Gaziantep Valiliği’nden e-postayla haber merkezlerine gönderildi.
Listede yer alan 19 firma ve yaptıkları yardımlar şöyle açıklandı:
"Sanko Tekstil İşletmeleri San ve Tic. A.Ş, 10 milyon TL, Gülsan Sentetik Dokuma San ve Tic. A.Ş, 2 milyon 500 bin TL, Beşler Makarna Un, İrmik Gıda San ve Tic. A.Ş. 1.5 milyon TL, Acarsan Makarna Un, Gıda İnşaat San ve Tic. A.Ş, Şölen Çikolata Gıda San. ve Tic A.Ş. 1 milyon TL, Melike Tekstil San. ve Tic. A.Ş., 1 milyon TL, Akınal sentetik tekstil san. Ve tic. A.Ş., 750 bin TL, Kaplan Grubu 555 bin TL, Altunkaya İnşaat Nakliyat Gıda Tic. A.Ş., 500 bin TL, Kadooğlu yağ san. Ve tic. A.ş. Köksan Pet ve Plastik Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş. 500 bin TL, Şireci Tekstil San. Ve tic. A.Ş., 250 bin TL, Ünal Sentetik Dokuma San. Ve Tic. A.Ş., 150 bin TL, Oba makarnacılık San. ve Tic. A.Ş., 150 bin TL, Bossan tekstil ithalat-ihracat San. Ve Tic. Ltd. Şti., 100 bin TL, Çağdaş Turizm ve San. A.ş., 100 bin TL, Mutlu Makarnacılık San. Ve tic. A.ş., 100 bin TL, Merinos Halı San. Ve Tic. A.Ş., 100 bin TL, Mogul Tekstil San ve Tic LTD ŞTİ 50 bin TL."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.