Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi şehitlerini on binler uğurladı

Darbe girişimi sırasında şehit olan 7 polis memuru ile 2 askerin cenazeleri Ankara Kocatepe Camii’nde kılınan toplu cenaze namazlarının ardından tekbirler ile son yolculuğuna uğurlandı.15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimi sırasında şehit olan 7 polis memuru ile 2 askerin cenazeleri Ankara Kocatepe Camii’nde kılınan toplu cenaze namazlarının ardından tekbirler ile son yolculuğuna uğurlandı.
15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Emniyet Amiri Cüneyt Bursa, Polis Memuru Hüseyin Kalkan, Polis Memuru Köksal Kaşaltı, Polis Memuru Fırat Bulut, Polis Memuru Muhammet Oğuz Kılınç, Komiser Yardımcısı Kübra Doğanay, Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk ve Topçu Astsubay Kıdemli Başçavuş Bülent Aydın’ın cenazeleri Kocatepe Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.
Cenaze törenine katılan Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yan yana saf tuttu. Cenazede ayrıca, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvetleri komutanları Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de hazır bulundu. Cenaze namazına on binlerce vatandaş katıldı.
Cenaze namazının kılınmasının ardından şehitlerin tekbirlerle naaşlarının taşınması sırasında mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.