Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi şehitleri Yozgat’ta son yolculuklarına uğurlanıyor

Ankara’da darbe girişiminde Kazan ilçesinde Akıncılar Hava Üssünden açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Yasin Yılmaz (35) ile Mehmet Ali Urel Yozgat’ta son yolculuğuna uğurlanırken, Mustafa Koçak da ikindi namazının ardından toprağa...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da darbe girişiminde Kazan ilçesinde Akıncılar Hava Üssünden açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Yasin Yılmaz (35) ile Mehmet Ali Urel Yozgat’ta son yolculuğuna uğurlanırken, Mustafa Koçak da ikindi namazının ardından toprağa verilecek.
Ankara’nın Kazan ilçesinde bir markette işçi olarak çalışan evli ve bir çocuk babası Yasin Yılmaz, 15 Temmuz akşamı yapılan askeri darbe girişimine karşı, demokrasi mücadelesi vermek için yapılan darbeyi protesto gösterisi sırasında Akıncılar Havva Üssünden açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. Yılmaz’ın cenazesi bugün memleketi Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Oluközü beldesinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra belde mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgül, Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öte yandan yine aynı gece Ankara’da TBMM yakınlarında yine darbeciler tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybeden 42 yaşındaki Mehmet Ali Urel de memleketi Yozgat’ın Çayıralan ilçesi İnönü köyünde toprağa verildi.
Ankara Beştepe’de yine darbeciler tarafından açılan ateş sonucu 33 yaşındaki Mustafa Koçak’ta bugün ikindi namazını müteakip Yozgat’ın Gülyayla köyünde toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.