Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi şehitleri için Kuran-ı Kerim tilaveti

Birlik Vakfı Tekirdağ Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar için Kuran-ı Kerim okundu.Tekirdağ Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel,...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 23:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 23:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Birlik Vakfı Tekirdağ Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanlar için Kuran-ı Kerim okundu.
Tekirdağ Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Birlik Vakfı Tekirdağ Şubesi Başkanı Av. İrfan Koca ve Eski Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Birlik Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı Av. İrfan Koca, etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, “Birlik Vakfı Tekirdağ Şubesi olarak 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın ruhları şad olsun diye ve onların anısını canlı tutmak için, bir Kuran-ı Kerim ziyafeti tertipledik. Dünyaca ünlü yedi tane hafızımız burada olacak hep birlikte inşallah kulaklarımızın pası silinecek. Çok güzel bir Kuran-ı Kerim ziyafeti olacak. Gelen bütün misafirlerimize teşekkür ediyoruz, hizmetlerimiz bundan sonrada artarak devam edecek inşallah” diye konuştu.
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Türk milletinin 15 Temmuz akşamı, demokrasi adına nasıl bir mücadele verdiğini bütün dünyanın gördüğünü aktararak, “Kendi özgür iradesine sahip çıkarak 15 Temmuz akşamı destan yazan bu milletin her bir ferdine bizlerin, ayrı bir borç nişanesi olarak burada bulunmak bizim görevimizdir” ifadelerini kullandı.
Gözyaşlarını tutamadı
Yel, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbeci askerlere karşı koyarak şehit düşen bir astsubay adına yazılan şiir seslendirildiği sırada gözyaşlarını tutamayarak ağladı. Etkinlik gece geç saatlere kadar hafızların okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.