Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi şehidinin küçük kardeşinden yürek yakan feryat

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı’na, 15 Temmuz darbe girişiminde yapılan bombalı saldırıda şehit özel harekat polisi Halit Gülser’in 12 yaşındaki kardeşi Hüseyin’in söylediği, “Erkekseler...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı’na, 15 Temmuz darbe girişiminde yapılan bombalı saldırıda şehit özel harekat polisi Halit Gülser’in 12 yaşındaki kardeşi Hüseyin’in söylediği, “Erkekseler yerden gelseydiler, neden yukarıdan bombalarla saldırdılar” sözü yürekleri dağladı.
15 Temmuz darbe girişiminde, FETÖ’cü askerlerin havadan bombaladığı Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda 42 polis şehit olmuştu. Hain olayda şehit olan Diyarbakırlı Halit Gürsel’in ailesi, oğullarının şehitlik işlemlerini tamamlamak için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne geldi. Buradaki işlemlerin ardından şehit Polis Halit Gülser’in 12 yaşındaki kardeşi Hüseyin Gülser’in yaptığı konuşma yürekleri dağladı. Ağabeyi ile en son Ramazan Bayramı’nda bir araya geldiklerini ve görüştüklerini belirten Hüseyin Gülser, "Abim çok iyi bir insandı. Fakirlere hep yardım ederdi. Abimi en son Ramazan Bayramı’nda gördüm. Gelmişti onunla burada görüştük. Buraya geldiğinde bana silah almıştı, şakalaşıyorduk, çok özledim onu. Erkekseler yerden gelseydiler, neden yukarıdan bombalarla saldırdılar. Bunu hiçbir insan yapmaz, böyle bir hainliği hiç kimse yapmaz ama onlar yaptılar" dedi.
Şehit Halit Gürsel Sur ilçesinde PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonlara katılmış, burada çıkan çatışmada yaralanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.