Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi şehidinin adı Gaziantep’teki okula verildi

15 Temmuz Darbe girişimi sırasında kendisini teslim almak isteyen Özel Kuvvetler Tugay Komutanı Tuğgeneral Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in adı Gaziantep’teki bir liseye...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
15 Temmuz Darbe girişimi sırasında kendisini teslim almak isteyen Özel Kuvvetler Tugay Komutanı Tuğgeneral Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in adı Gaziantep’teki bir liseye verildi.
Şehitkamil ilçesi’inde bulunan Şirinevler Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin adı Gaziantep İlli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kararı ile ’Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ olarak değiştirildi. Kararın Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya tarafından da onaylanması sonrasında okula Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in adını taşıyan tabela asıldı.
Şirinevler mahallesinde bulunan okula, şehit Astsubayın isminin verilmesinden memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, şehitlik mertebesine erişilmesinin zor olduğuna, böyle şerefli bir şehidin isminin okullarına verilmesinden gurur duyduklarını dile getirdiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.