Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi nöbetine gelen Jandarma Binbaşı’na sevgi gösterisi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 15 Temmuz başlayan demokrasi nöbetine gelen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan’a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.Kdz. Ereğli ilçesinde darbe teşebbüsüne karşı 15 Temmuz gecesi başlayan...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 03:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 03:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demokrasi nöbetine gelen Jandarma Binbaşı’na sevgi gösterisi
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 15 Temmuz başlayan demokrasi nöbetine gelen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan’a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.
Kdz. Ereğli ilçesinde darbe teşebbüsüne karşı 15 Temmuz gecesi başlayan demokrasi nöbeti bu akşamda devam etti. Bu akşam vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbetine katılan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan’a vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.
Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, gaziler, fiziksel engelliler ile çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaşın katıldığı demokrasi nöbeti sırasında Mısır’da katledilen Esma’nın babasının yazdığı mektubu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu mektubu dinlediği sırada canlı yayında gözyaşlarına boğulduğu anı gösteren videoyu izledi.
“Askerimiz bizim göz bebeğimizdir”
TSK içerisindeki kalkışmayı yapan bir grup bölücü örgütün asla askerlerimizi temsil etmediğini dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Askerimiz bizim göz bebeğimizdir. Askerimize güveniyoruz. Askerimiz bizlerle beraber. Askerimiz demokrasi nöbetinde" dedi.
Vatandaşların sevgi gösterisine kendilerine el sallayarak karşılık veren Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, elindeki Türk Bayrağı’nı kaldırıp demokrasi nöbetine eşlik etti.
Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’da meydanda toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada bir peygamber ocağı olan TSK’da milletine, vatanına ve kendi arkadaşlarına ihanet eden gruplar çıkabildiğini söyledi. 15 Temmuz akşamı başka yerlerden talimat alan hain bir çetenin milletin üzerine kurşun yağdırıp, tanklarla yürüdüğünü ancak demokrasi ve hürriyet aşığı insanların karşılarında duracaklarını hesap edemediğini dile getirdi.
Yapılan konuşmaların ardından vatandaşlar meydanda demokrasi nöbeti tutmaya devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.