Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi nöbetinde uyudu ancak bayrağı bırakmadı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde demokrasi nöbetine katılan 5 yaşındaki çocuk, meydanda uyumasına rağmen elindeki bayrağı bırakmadı.Gaziantep’in İslahiye ilçesinde demokrasi nöbetinin 22. gününe annesi ile birlikte katılan Muhammet Ali...

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde demokrasi nöbetine katılan 5 yaşındaki çocuk, meydanda uyumasına rağmen elindeki bayrağı bırakmadı.
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde demokrasi nöbetinin 22. gününe annesi ile birlikte katılan Muhammet Ali Hayri, alandaki diğer çocuklarla birlikte sahneye çıkarak, marş ve türküler esnasında Türk bayraklarını salladı, katılımcıları selamladı. Gecenin ilerleyen saatleri olması nedeniyle uykusu gelen Muhammet Ali, zaman zaman kendinden geçti. Uyumamak için büyük mücadele veren Muhammet Ali, zaman zaman ise sendeledi. Bir süre sonra ise yere düşme tehlikesi geçiren Muhammet Ali, uykusuna rağmen elindeki ay yıldızlı bayrağı sallamaktan vazgeçmedi. Minik Ali, bayrağı düşürmeden programı tamamladı.
Program sonunda ise bir görevlinin kucağına aldığı Muhammet Ali, ailesine teslim edildi. Bir süre annesinin kucağında da uyuyan Muhammet Ali, uyanınca yine elinden bırakmadığı Türk bayrağını salladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.