Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrasi çifti, demokrasi nöbetçilerinin şahitliğinde evlendi

Gaziantep’te Demokrasi Meydanı’ndaki demokrasi nöbetine katılan, Nazlı ve Ahmet Narin çiftinin nikahı kıyıldı.FETÖ tarafından 15 Temmuzdaki darbe girişimine karşı tutulan demokrasi nöbetinin Gaziantep’te 6. gününde de binlerce vatandaş...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te Demokrasi Meydanı’ndaki demokrasi nöbetine katılan, Nazlı ve Ahmet Narin çiftinin nikahı kıyıldı.
FETÖ tarafından 15 Temmuzdaki darbe girişimine karşı tutulan demokrasi nöbetinin Gaziantep’te 6. gününde de binlerce vatandaş katıldı.
Alana gelinlik ve damatlıkla gelen Ahmet ve Nazlı çifti dikkati çekti. Çiftin nikahlarının 26 Temmuz’da olduğunu öğrenen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ’nikahı hemen alanda kıyalım’ teklifine, çift olumlu yakalaşınca, Tahmazoğlu, meydandaki platformda nikah kıyıldı. Çiftin şahitliklerini ise İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete ile aile fertleri yaptı.
Ahmet Narin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 gündür demokrasi nöbetlerine katıldıklarını söyledi.
Demokrasi için 50 gün daha alanlarda olmaya hazır olduklarını ifade eden Narin, vatana, millete, askere ve polise her zaman destek olmaya hazır olduklarını dile getirdi. Narin, düğün öncesinde gelinlik ve damatlıkla demokrasi nöbetine gelerek, tepkilerini dile getirmek istediklerini anlattı.
Nazlı Narin de ömür boyu birlikte olmaya "evet" dediklerini belirterek, "Eşimin dediği gibi ülkemiz için bir ömür boyu alanlarda olmaya da hazırız. Düğünümüze herkesi davet ediyoruz" diye konuştu.
Çiftin nikahını kıyan Tahmazoğlu, geline bilezik hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.