Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirören Holding’den Bin Öğrenciye EXPO 2016 Gezisi

Antalya’nın ilçelerinde eğitim gören bin 84 öğrenci Demirören Grubu’nun katkılarıyla EXPO 2016 Antalya’yı gezdi.Demirören Grubu, Antalya’da yaşayan bin 84 çocuğun EXPO 2016 Antalya sergi alanını gezmelerine olanak sağladı. Antalya...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demirören Holding’den Bin Öğrenciye EXPO 2016 Gezisi
Antalya’nın ilçelerinde eğitim gören bin 84 öğrenci Demirören Grubu’nun katkılarıyla EXPO 2016 Antalya’yı gezdi.
Demirören Grubu, Antalya’da yaşayan bin 84 çocuğun EXPO 2016 Antalya sergi alanını gezmelerine olanak sağladı. Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün önerileriyle Alanya, Döşemealtı, Korkuteli, Manavgat, Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Aksu ilçelerinden ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören öğrencilerden seçilen gruplar sergi alanı girişinde Demirören Grubu yetkilileri tarafından karşılandı. EXPO 2016 Antalya giriş biletleri teslim edilen öğrencilere, içerisinde çeşitli hediyelerin yer aldığı çantalar da verildi.
3 gün boyunca gruplar halinde sergi alanına gelen öğrenciler günün büyük bölümünü Torku Çocuk Adası ve THY Bilim Teknoloji merkezinde geçirdi.
Torku Çocuk Adası’ndaki çeşitli atölye çalışmalarına katılan çocuklar, boya yaptı, müzik çaldı, konsept grup çalışmalarında ise maden çıkarmayı ve çiftlik hayatını öğrendi. Öğlen yemeğinin ardından alanı gezmeye devam eden çocuklar, EXPO 2016 Antalya sergi alanında keyifli anlar yaşadı.
3 gün boyunca öğrenci grubuna eşlik eden Demirören Grubu İş Geliştirme Yöneticisi Elif Şeker, böylesi bir sosyal sorumluluk projesine imza attıkları için mutlu olduklarını söyledi. Şeker, “Demirören Grubu olarak, ülkemiz için çok önemli bir organizasyon olan EXPO’nun bir parçası olmak istedik. Antalya bölgesinde yaşayan bin öğrencinin buraya getirilerek gezdirilmesine sponsor olduk. Onlara eğitim hayatlarında kullanabilecekleri bir eğitim kiti hazırladık. Demirören Holding olarak hem sosyal sorumluluk anlamında hem eğitim anlamında EXPO’ya kendi şartlarıyla gelme imkanı olmayacak çocuklar ana hedefimiz oldu” dedi.
EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Fırat Işık, sosyal sorumluluk projesi kapsamında EXPO 2016 ile işbirliği yapan Demirören Grubu’na teşekkür etti. Işık, Demirören Grubu kurumsal iletişim sorumlusu Elif Şeker’e EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayık ve EXPO logolu fincan takımı hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.