Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirkol, Osmangazi mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Gazi Mahallesi’ndeki parkta gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarını inceledi.Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahalle gezisi programları kapsamında günün ilk ışıklarıyla birlikte Osman...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Demirkol, Osmangazi mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Gazi Mahallesi’ndeki parkta gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarını inceledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahalle gezisi programları kapsamında günün ilk ışıklarıyla birlikte Osman Gazi Mahallesini ziyaret etti. İlk olarak Arap Hoca Parkındaki çalışmaları yerinde inceleyen Demirkol, parktaki görevlilerden de çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Parktaki vatandaşlarla da görüşerek, talep ve teşekkürlerini dinleyen Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları görüştüğü vatandaşlara aktardı. Başkan Fevzi Demirkol, parktaki incelemelerinin ardından Emniyet Caddesindeki esnafı ziyaret etti. İşyerlerini açan esnaf ile görüşen Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak vatandaşa hizmet için aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Yaptığı gezi ve incelemelerle ilgili açıklama yapan Fevzi Demirkol, "Sabahın erken saatlerinden itibaren Haliliye’nin çeşitli sokaklarında ayrıca müdürlüklerimizin çalışmalarının bulunduğu bölgelerde incelemelerde bulunduk. Halkımızın bu noktadaki yaşantısını bir kez daha gözlemlemiş olduk. Park Bahçe Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledik. Başladığımız zaman ‘temiz Haliliye’ demiştik, ‘tertemiz Haliliye’, ‘yeşil Haliliye’ demiştik, ‘Yemyeşil Haliliye’ noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızda temizlik, park bahçe ve fen işleri müdürlüğümüzün tüm personellerine teşekkür ediyoruz. Daha güzel Haliliye’de yaşamaları için halkımızın her zaman hizmetindeyiz” dedi.

Başkan Demirkol, incelemelerinin ardından mahalleden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.