Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DeFacto’nun yeni pazarı Suudi Arabistan

DeFacto, Suudi Arabistan pazarına da güçlü giriş yaptı. Arap yarımadasındaki ilk mağazasını Riyad’da açan DeFacto, ülkedeki mağaza sayısını yılsonuna kadar 15’e çıkarmayı, gelecek beş yıl içinde ise 46 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.DeFacto’nun...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2016 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2016 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DeFacto, Suudi Arabistan pazarına da güçlü giriş yaptı. Arap yarımadasındaki ilk mağazasını Riyad’da açan DeFacto, ülkedeki mağaza sayısını yılsonuna kadar 15’e çıkarmayı, gelecek beş yıl içinde ise 46 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.
DeFacto’nun Suudi Arabistan pazarına girişiyle ilgili bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Ateş; “Yurt dışında hem fiziksel mağaza sayımızı artırarak hem de e-ticaret yatırımlarımız ile dünya çapında gerçek bir moda markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 2016 yılında 7 yeni ülkeye girme ve 50 yeni mağazayı açmayı planlıyoruz. Bu hedeflerimiz kapsamında Suudi Arabistan’daki ilk mağazamızı Riyad’da hizmete açtık ve ülkede 7 şehre yayılarak 8 mağazaya ulaştık. Arap müşterilerimizin DeFacto ürünlerine olan ilgisi ve yoğun talepleri nedeniyle öncelikle yatırım bölgelerimiz arasına aldığımız Suudi Arabistan’da bu yılsonuna kadar mağaza sayımızı 15’e çıkarmayı hedefliyoruz. Amacımız, yurt içinde hem de yurt dışında gerçek bir moda markasından giyinmek isteyen herkese ulaşan dev bir zincir olmak“ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.