Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dede Doğan’dan toruna büyük destek!

Türkiye’nin internet televizyonu BluTV’nin, merakla beklenen dizisi Masum’un galası BluTV’nin 1. yaş gününde Trump Towers Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2017 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dede Doğan’dan toruna büyük destek!

Önceki akşam gerçekleştirilen galaya, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Doğan TV yöneticileri, dizi oyuncuları, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı. 

Aydın Doğan Yalçındağ ile birlikte konuşan Aydın Doğan, “Bu kutlama benim en mutlu günüm. Daha da büyük başarıları birlikte kutlayacağız, Doğan’a güvenim tam” dedi.

Gece BluTVkurucusu ve Ceo’su Aydın Doğan Yalçındağ’ın konuşması ile başladı. Yalçındağ , medya sektörünün son yıllarda büyük bir değişim içinden geçtiğine değinerek Kanal D’nin websitesinden her akşam milyonlarca kişi dizileri izlediğini; bu yeni kitlenin taleplerini karşılamak ve bu değişime ayak uydurabilmek için BluTV’yi kurduklarını açıkladı. Geçen seneyi kullanıcıları anlamak ve isteklerini doğru konumlamak ile geçirdiğini belirten Yalçındağ “Grup olarak medya sektöründeki öncü pozisyonumuzla bu işi en iyi yapabilecek bilgi, tecrübe ve fırsat elimizin altındaydı. Kanal D, D-Smart, D Yapım sinerjisi ile grubun geleceğine önemli bir değer yaratmanın mutluluğu içindeyiz” dedi. 

Sözlerine “Masum, bizim için bu resimde önemli bir proje; kullanıcılar dizi ile Blu TV platformunda buluşuyor. Süresi 60 dakika; kullanıcı istediğini seyretmekte özgür, yapımcıların daha geniş bir kitleye hitap edebilme endişesinden sıyrıldığı bir dünyada dizilerin kalitesi de az sonra göreceğiniz gibi çok daha yüksek oluyor. İşte Masum’un ve BluTV’nin gücü de tam olarak buradan doğuyor aslında.” devam eden Yalçındağ, Aydın Doğan ve Arzuhan Doğan Yalçındağ’ın da her zaman yanında olduğunu dile getirdi. 

Aydın Doğan Yalçındağ sözlerini “Masum umarım hem sektör hem de izleyicinin çok seveceği büyük bir yolculuğun başlangıcı olur” diyerek sonlandırdı.

Masum’un hem proje tasarımı hem de senaristliğini üstlenen Berkun Oya’nın da yaptığı kısa konuşmadan sonra izlemeye geçildi. 60’ar dakikadan 2 bölüm seyrettirilen dizi sonrası sinema salonundan çıkan davetliler Masum’un başarılı bir proje olacağını dile getirdiler. 27 Ocak’ta BluTV kullanıcıları ile buluşacak Masum’un iki bölüm izlemesiyle son buldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.