Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daşdemir: “Dünyanın neresinde olursa olsun, her zaman demokrasiye desteğimiz sürecektir”

Uluslararası Toplumsal Kalkınma ve Demokrasi Merkezi Başkanı Hilmi Daşdemir, başarısız olan 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açıklama yaptı.Uluslararası Toplumsal Kalkınma ve Demokrasi Merkezi Başkanı Hilmi Daşdemir, başarısız olan...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Toplumsal Kalkınma ve Demokrasi Merkezi Başkanı Hilmi Daşdemir, başarısız olan 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açıklama yaptı.
Uluslararası Toplumsal Kalkınma ve Demokrasi Merkezi Başkanı Hilmi Daşdemir, başarısız olan 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin açıklama yaptı. Daşdemir açıklamasında” 15 Temmuz gecesi Milli İrade’ye karşı FETÖ üyeleri ve bir grup onlara destek veren subaylarca bir darbe girişiminde bulunmuştur. Terör eylemi düzenleyerek iç savaş ve yönetimi değiştirmeyi amaçlamışlardır” dedi.
Daşdemir, açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Demokrasiye karşı, gasp ettikleri uçak, helikopter ve tanklar ile halkın üzerine ateş açmaktan tereddüt etmeyen, gözü dönmüş katil sürüsüne Milli irade gereken dersi vermiş bedenlerini tanklara, helikopterlere, uçaklara siper etmiştir. Ölümü göze alarak darbecileri püskürtmüşlerdir. Türk halkı demokrasiye ve seçilmişlere sahip çıkarak destan yazmıştır. UKDEM olarak dünyanın neresinde olursa olsun, her zaman demokrasiye desteğimiz sürecektir”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.