Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbeciler tarafından şehit edilen Özel Harekat Polisi son yolculuğuna uğurlandı

Darbe girişimi sırasında Ankara’da asker ile polis arasında çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Edip Zengin son yolculuğuna uğurlandı.Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü yapılanmasının gerçekleştirdiği...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimi sırasında Ankara’da asker ile polis arasında çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Edip Zengin son yolculuğuna uğurlandı.
Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü yapılanmasının gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında, Ankara’da bulunan Özel Daire Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda Özel Harekat Polisi Edip Zengin şehit olmuştu. 19 yıllık polis, 18 yıllık da Özel Harekat Polisi olan şehit polis Edip Zengin’in cenaze namazı bugün memleketi olan Kocaeli’nin Darıca ilçesinde kılındı. Evli ve 2 çocuk babası olan şehit polis Edip Zengin’in cenazesine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Daysal, milletvekilleri, görev arkadaşları ve binlerce vatandaş katıldı.
Cenaze namazı öncesinde tabutun eve gelmesiyle şehidin eşi Asiye Zengin, çocukları Fatmanur Zengin ve Emine Gül Zengin ve annesi Fatma Zengin gözyaşı döktü. Şehit polis Edip Zengin’in naaşı binlerce vatandaşın sloganları ve duaları eşliğinde evinden cenaze namazının kılınacağı camiye götürüldü.
Şehit Özel Harekat Polisi Edip Zengin’in naaşı cenaze namazının ardından ailesinin isteği üzerine babası Niyazi Zengin’in mezarının da bulunduğu Darıca Nenehatun Mezarlığında toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.