Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbeciler, Kocaeli Emniyet Müdürü’nü öldürmeyi planladı

FETÖ üyesi bir gurubun 15 Temmuz akşamı gerçekleşen darbe girişiminin başarılı olması halinde Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel’i infaz etmeyi hedefledikleri iddia edildi.Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütünce...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ üyesi bir gurubun 15 Temmuz akşamı gerçekleşen darbe girişiminin başarılı olması halinde Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel’i infaz etmeyi hedefledikleri iddia edildi.
Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütünce 15 Temmuz akşamı gerçekleşen darbe girişimi öncesinde hazırlanan infaz listesinde Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel’in isminin yazdığı iddia edildi. Kocaeli’de Jandarma İstihbarat’ta görevli bir binbaşının da olduğu iddia listeede, Levent Yarımel’in infaz emrinin FETÖ/PYD terör örgütünün sözde üst kademesince alındığı öğrenildi.
Bilindiği gibi Levent Yarımel uzun yıllar istihbaratçı olarak görev yapmıştı. Yarımel, İstihbarat Daire Başkanlığı’nda görevli olduğu dönemde önemli işler yaparak paralel yapı hakkındaki bir çok kirli oyunu ortaya çıkarmıştı. Öte yandan, paralel yapılanmanın Kocaeli için hazırladığı infaz listesinde onlarca ismin olduğu öğrenildi.
2014 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü’nde Polis Başmüffetişi olarak görev yaptığı sırada Kocaeli Emniyet Müdürü olarak ataması yapılan Yarımel, Paralel yapı ile uzun yıllar mücadele ettiği ve yapı ile ilgili birçok belgeyi ilgili makamlara sunmasıyla biliniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.