Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbe girişimine karşı Malatyalılardan tepki

Askeri darbe girişimi sonrasında Malatyalılar sokaklara döküldü. Binlerce kişi AK Parti İl Binası önünde toplanırken Malatya Valisi Mustafa Toprak da valilik binasına geldi.Darbe girişiminin ardından binlerce Malatyalı darbeye karşı AK Parti...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 01:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 01:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Askeri darbe girişimi sonrasında Malatyalılar sokaklara döküldü. Binlerce kişi AK Parti İl Binası önünde toplanırken Malatya Valisi Mustafa Toprak da valilik binasına geldi.
Darbe girişiminin ardından binlerce Malatyalı darbeye karşı AK Parti İl Binası önünde toplanarak destek verdi. Burada toplanan binler daha sonra Malatya Valiliği’ne yürüdü. Ellerinde AK Parti bayrakları ile İnönü Kapalı Çarşısı üstünde toplanarak darbeye karşı sloganlar attı. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken Valilik binasında ise Vali Toprak, Emniyet Müdürü Ömer Urhal ile birlikte durum değerlendirmesi yaptı. Koruma polislerinin ellerinin tetikte beklediği valilik binasına daha sonra İl Jandarma Komutanı vekili de geldi. Valilik önündeki kalabalığın her geçen dakika arttığı görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.