Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbe girişiminden etkilenen öğrenci Cumhurbaşkanının facetime görüşmesini resmetti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde darbe girişimi gecesinden etkilenen Şehit Metin Gençdal Ortaokulu öğrencisi Tuba Poyraz, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın facetime görüşmesini resmetti.Okulda düzenlenen 15 Temmuz temalı etkinlik kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde darbe girişimi gecesinden etkilenen Şehit Metin Gençdal Ortaokulu öğrencisi Tuba Poyraz, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın facetime görüşmesini resmetti.
Okulda düzenlenen 15 Temmuz temalı etkinlik kapsamında resim öğretmenleri tarafından darbe girişimi ile ilgili resim çalışması yapılması istenen öğrenciler, o gecede akıllarında kalanların resimlerini çizdi. 8. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Tuba Poyraz da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın facetime ile telefonla canlı görüşmesini yansıtan bir resim çizdi. Öğrencinin çizdiği fotoğraf okul arkadaşları ve öğretmenler tarafından büyük beğeni topladı.
Ayrıca sergide tankların önüne yatan vatandaşların yanı sıra Şehit Ömer Halisdemir’in fotoğrafları da yer alırken, serginin bir hafta açık kalacağı belirtildi.
Öte yandan, okulda oluşturulan müzik korosu ise İbrahim Kalın’ın seslendirdiği ‘Gör Nice Olur’ ve ‘Ölürüm Türkiye’m’ türkülerini seslendirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.