Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbe girişiminde şehit olan siviller, son yolculuğuna uğurlandı

Başkent’te darbe girişimi sırasında yapılan saldırılarda şehit olan 3 sivil, son yolculuğuna uğurlandı.Başkent’te paralel devlet yapılanması mensupları tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan, Özel Harekat...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkent’te darbe girişimi sırasında yapılan saldırılarda şehit olan 3 sivil, son yolculuğuna uğurlandı.
Başkent’te paralel devlet yapılanması mensupları tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan, Özel Harekat Dairesi Başkanlığında görevli imam Mustafa Yaman, Genelkurmay kavşağında tankların geçişine engel olmak isterken tank üzerindeki askerin ateş açması sonucu hayatını kaybeden Muzaffer Aydoğdu ve protestolarda şehit olan Mustafa Özgür Karasakal için Gölbaşı ilçesinde cenaze namazları kılındı. Mustafa Yaman ve Mustafa Özgür Karasakal, Gölbaşı Mevlana Camii’nde son yolculuğuna uğurlanırken, Muzaffer Kaplan ise Gölbaşına bağlı Akören Çarsak köyünde toprağa verildi.
Aydoğdu’nun cenaze törenine aile yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı öncesi ve sonrasında kalabalık grup tarafından tekbirler getirilerek, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” şeklinde sloganlar atıldı. Muzaffer Aydoğdu’nun evden çıkmadan önce annesinden helallik istediği öğrenildi.
Mustafa Yaman’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından memleketi Bartın’a gönderilirken, Mustafa Özgür Karasakal da Gölbaşı Mezarlığı’na defnedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.