Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbe girişiminde ele geçirilen mühimmatlar sergilendi

FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde ele geçirilen mühimmatlar, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde sergilendi.FETÖ/PDY tarafından 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişiminde kullanılan askeri mühimmatlar, Ankara...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde ele geçirilen mühimmatlar, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde sergilendi.
FETÖ/PDY tarafından 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişiminde kullanılan askeri mühimmatlar, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sergilendi. Sergilenen mühimmatlar arasında HK-146, Kalaşnikof, MG-3 ağır makineli silahlar, G-3, Bixi, M-16, zırhlı personel taşıyıcılarda (ZPT) kullanılan uçaksavarlar, MP-5 yakın savunma silahları ve çok sayıda değişik marka tabanca yer aldı. Bunların yanı sıra kasatura bıçakları, hücum yelekleri, sergilenen silahlara ait çok sayıda mermi ve şarjör sergilendi. Bu silahlardan en dikkat çekici olanı ise darbe girişimi sonrası sadece bir tane ele geçirilen ve yalnızca kuvvet komutanlarının korumalarının kullandığı İsrail yapımı “Tavor” isimli silah oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.