Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darbe girişimi gecesi sabah kadar yanan stat ışıklarının sırrı çözüldü

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY)’nin başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi akşamı yakılan stadyum ışıklarının neden yakıldığı ortaya çıktı.Giresun’da bazı sosyal medya hesaplarında ve...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY)’nin başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimi akşamı yakılan stadyum ışıklarının neden yakıldığı ortaya çıktı.
Giresun’da bazı sosyal medya hesaplarında ve bir kısım kamuoyunda darbe girişimi gecesi sabaha kadar yanan Atatürk Stadı ışıklarının ‘FETÖ’cü darbecilerin helikopterinin rahatlıkla inip kalkması için zemin hazırlandığı’ iddiasında bulunuluyordu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut iddiaların gerçekle alakası olmadığını ifade etti.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada Bulut, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gelen talimat ile stadın ışıklarının yakıldı. Sadece Giresun’un değil ilçelerdeki stadyumlarında aynı şekilde ışıklarının yakıldı. Stadyumun ışıklarının dimdik ayaktayız imajı vermek amacıyla yakılmıştır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.