Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneğinden okula yardım eli

Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği, Ortaca Şehit Er Gürsel Çelik Ortaokulu’na yardımda bulundu.Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği tarafından Ortaca Belediyesi’nin katkılarıyla geçtiğimiz yıl Aralık ayında kültürlerin kaynaşmasına...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneğinden okula yardım eli

Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği, Ortaca Şehit Er Gürsel Çelik Ortaokulu’na yardımda bulundu.

Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği tarafından Ortaca Belediyesi’nin katkılarıyla geçtiğimiz yıl Aralık ayında kültürlerin kaynaşmasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Dalyan Yeni Yıl Pazarı’nda elde edilen gelirle alınan eğitim malzemeleri Şehit Er Gürsel Çelik Ortaokulu’nda düzenlenen törenle teslim edildi.

Törene, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Sezgin Yiğit, dernek yönetim kurulu üyeleri Seba Çobanoğlu, Rahmi Başer, yörede yaşayan yabancılar, okul müdürü Engin Selvi, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Derneğe ve Dalyan’da yaşayan yabacı vatandaşlara etkinliği düzenledikleri için çok teşekkür ettiğini belirtti.

Etkinlikle Dalyan’da ve Muğla genelinde yaşayan yabancıların biraya getirildiğini söyleyen Karaçelik; “Bölgemizde yaşayan birçok yabancı vatandaşımız etkinliğe geldi, bizde onlarla tanışma fırsatı yakaladık. Bunun yanı sıra etkinlikten elde edilen gelir ile her yıl değişik okullara yardımda bulunmayı amaçlayan bir etkinlikti. Bu yıl, Şehit Er Gürsel Çelik Ortaokulu’na ihtiyaçlarını gidermek üzere naçizane bir yardımımız olacak. Etkinliğin amacına ulaştığını sevinerek görüyorum” diye konuştu.

Dernek Başkanı Sezgin Yiğit, Dalyan Yeni Yıl Pazarı’nı kültürlerin kaynaşmasının yanı sıra okullara yardım amaçlı düzenlediklerini aktardı.

Yiğit;” Başkanımızım ve Seba hanımını yaptığı çalışmanın ardından bu yılki kermesten elde edilen gelirle alınan çeşitli malzemeleri Ortaca Şehit Er Gürsel Çelik Ortaokulu’na teslim ettik. Dalyan’da birlikte yaşadığımız yabancı dostlarımız ile her yıl kültür birleşmesi adına uzun süredir yaptığımız etkinlikten elde ettiğimiz geliri derneğimiz ve belediyemizin katkısı ile okullarımıza yardım amaçlı kullanmaya karar verdik. O günkü etkinlikte emeği geçen yabancı arkadaşlarımız ve dernek üyelerimizde bugün bu törene katıldılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.