Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dalgıçlardan birlik mesajı

Marmaris’te serbest dalış yapan dalgıçlar, suyun dibinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı “Bir olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım” pankartı açarak, birlik mesajı verdi.Bingöl...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Marmaris’te serbest dalış yapan dalgıçlar, suyun dibinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı “Bir olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım” pankartı açarak, birlik mesajı verdi.
Bingöl Üniversitesi’nde çalışan tek yıldız dalgıç Mustafa Kurt (39) Muğla’nın Marmaris ilçesinde dalgıç okulu eğitmenleri Sezgin Bilgin, Evrim Güner ve Engin Güner ile serbest dalış yaparak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterini açtı. Denizin 15 metre altında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı “Bir olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım” pankartı açan dalgıçlar, birlik mesajı verdi.
“Birlik mesajı vermek istedik”
Kurt, amaçlarının birlik mesajı vermek olduğunu belirterek, “Devletimize ve vatanımıza sahip çıkmak, birlik ve beraberlik mesajları vermek için böyle dalış yaptık. Ülkemiz zor günler geçiriyor, böylesi günlerde ülkemizin, devletimizin yanında olmamız gerekiyor. Devlet olmayınca ne aşk olur ne meşk, ne iş nede aş olur. Devlet olmayınca insan dini görevlerini bile yerine getiremiyor. Türk’ü, Kürt’ü, Zaza’sı, Çerkez’i hepimiz kardeşiz. Vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkmalıyız. Bu topraklar üzerinde oynana oyunlara gelmeyelim, fırsat vermeyelim. Sayın cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım. Ülkemiz için, toprağımız için, geleceğimiz için herkesin Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi çalışmalı v bu ülkeye sahip çıkmalı. Sayın Cumhurbaşkanımız dünya lideri bir insan. Onun varlığı Müslümanlara güven veriyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.