Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağcılardan Tehlikeli Kaya Temizliği

Artvin’in Borçka ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle hastane yolu üzerindeki yamaçtan yola düşme tehlikesi bulunan kayalar profesyonel dağcılar tarafından temizlendi.Borçka Belediyesi sağanak yağışlar nedeniyle hastane yolu üzerinde...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dağcılardan Tehlikeli Kaya Temizliği
Artvin’in Borçka ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle hastane yolu üzerindeki yamaçtan yola düşme tehlikesi bulunan kayalar profesyonel dağcılar tarafından temizlendi.
Borçka Belediyesi sağanak yağışlar nedeniyle hastane yolu üzerinde yamaçta bulunan kaya kütlesinde gevşeyen ve zaman zaman yola dökülen kayaları temizlemek için profesyonel dağcılardan yardım aldı. Yamaçtan kopmak üzere olan, çatlayan ve tehlike saçan kayalar profesyonel dağcılar tarafından temizlenirken, temizlik çalışması sırasında yol ulaşıma kapatıldı.
Halat yardımıyla çalışma yapan dağcı ekibinden Bülent Koyuncu, ”Dağcı grubu olmamızdan dolayı tehlikeli görülse de, bizim için sıradan bir çalışma. Kaya parçalar, olası bir kazaya neden olmaması için bizden çalışma yapmamız istendi. Biz de ekibimiz ile birlikte harekete geçerek yamaçta tehlikeye neden olacak kayaları temizledik” dedi.
Öte yandan yamaçtan kopartılan kayaların yola düşmesi ve yaşanan panik kameralara yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.