Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DAEŞ hedefleri havadan ve karadan yoğun ateş altına alındı

Fırat Kalkanı Operasyonunun 59’üncü gününde DAEŞ hedefleri, Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu koalisyon uçaklarıyla havadan, sınırda konuşlu bulunan fırtına obüsleri, Çok Namlulu Roketatar (ÇNRA), tank birlikleri de karadan vuruluyor.Bugün...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fırat Kalkanı Operasyonunun 59’üncü gününde DAEŞ hedefleri, Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu koalisyon uçaklarıyla havadan, sınırda konuşlu bulunan fırtına obüsleri, Çok Namlulu Roketatar (ÇNRA), tank birlikleri de karadan vuruluyor.
Bugün öğleden sonra Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu koalisyon uçaklarıyla havadan sınırdaki fırtına obüsleri, tank birlikleri de karadan vuruyor. Yükselen dumanlar Kilis’tin sınır hattından dahi görülüyor. Özgür Suriye Ordusu ile terör örgütü DAEŞ arasında şiddetli çatışmalar yaşanırken, silah sesleri ve atılan top ve ÇNRA’dan atılan bombaların sesleri sınır hattından duyuluyor.
Keşif ve gözetleme birlikleri, savaş uçakları ile insansız hava araçlarından gelen koordinatlar üzerine TSK tarafından sınırda konuşlu bulunan fırtına obüsleri, tank birlikleri, çok namlulu roketatarlar ile DAEŞ yoğun şekilde vuruluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.