Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

D-160 Karayolu Üzerinde Tehlikeli Alışveriş

Bilecik’i Adapazarı ve İstanbul’a bağlayan D-160 karayolu üzerinde seyir halindeki iki aratan yapılan tehlikeli alışveriş objektiflere yansıdı.Karayolunda seyredenler, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi kavşağı yakınlarında Eskişehir’e...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
D-160 Karayolu Üzerinde Tehlikeli Alışveriş
Bilecik’i Adapazarı ve İstanbul’a bağlayan D-160 karayolu üzerinde seyir halindeki iki aratan yapılan tehlikeli alışveriş objektiflere yansıdı.
Karayolunda seyredenler, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi kavşağı yakınlarında Eskişehir’e ait olduğu tahmin edilen 26 BU 150 ve 26 BU 155 plakalı araçların yan camlarından tehlikeli alışverişi endişe içinde izledi. Yağışlı havada, yolun iki şeridini de kapatarak birbirine hayli yaklaşan aynı cins araçlardan birinin ön koltuğunda oturan şahsın, diğer aracın şoför koltuğu yanında oturan şahsa cips olduğu tahmin edilen bir paket uzatması görüntülendi. Araçların pencerelerinden yapılan alış veriş birkaç dakika sürerken, bu esnada günde binlerce aracın geçtiği D-160 karayolunu kapatan sürücüler, kendileri ve diğer araçlar açısından oluşabilecek tehlikeyi de adeta hiçe saydılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.