Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İhsan Şener:

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İhsan Şener, yaşanan terör saldırısını bahane ederek, fırsatçılık yaparak ’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl yıpratabiliriz’ gayretinde olanların bu ülkeye ihanet ettiklerini söyledi.Şener,...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İhsan Şener, yaşanan terör saldırısını bahane ederek, fırsatçılık yaparak ’Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı nasıl yıpratabiliriz’ gayretinde olanların bu ülkeye ihanet ettiklerini söyledi.
Şener, "Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, ülkesine, milletini aşık, bu ülkenin aydınlık geleceği için gece-gündüz demeden çalışan bir liderdir. Yaşanan terör olaylarının ardından özellikle bazı kesimlerin bunu fırsat bilip milletimizin acısını suiistimal ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almaları alçaklıktır. Şu unutulmamalıdır ki Güvenlik güçlerimiz hayatları pahasına terör örgütleriyle mücadele ederken bunları görmezden gelmek bu vatana ihanettir. Şu unutulmamalıdır ki içimiz kan ağlarken, hepimizin ocağına ateş düşmüşken, milletimizi bölmek için uğraşanlar hedeflerine ulaşamayacaktır" dedi.
TERÖRÜN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN
Terör saldırısı ülkemize karşı yapıldı diyen Şener, "Bu ve öncesinde yapılan saldırılar milletimize karşı yapılmıştır. Dini, dili, ırkı olmayan terör ne yazık ki en ahlaksız ve vicdansız yollara başvurarak masun insanımızı hedef almaktadır. Tüm kesimlerin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerekirken, ayrıştırıcı üsluplar ile suçluyu bu millete gönülden hizmet edenler içinde aramak yanlışlık içine düşmektir. 35 yıldır mücadele edilen terörden ancak birlikte olarak, ortak tavır alarak kurtulabiliriz. Terörle mücadele ideoloji veya siyasi düşünce meselesi değil, insanlık meselesidir. Tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının, iş dünyasının, Sendikaların, basın-yayın organlarının, kurum ve kuruluşların ortak bir tavır alması ve devletinin yanında yer alması gerekmektedir" diye söyledi.
Şener, milletin iradesini kırmak için yapılan saldırıların hiç bir zaman hedefine ulaşamayacağını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.