Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı’na destek için vatandaşlar Marmaris’e akın etti

Bir grup askerin darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için araçları ile Marmaris’e akın etti.Tatilini Muğla’da geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te açıklama...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 03:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 03:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir grup askerin darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için araçları ile Marmaris’e akın etti.
Tatilini Muğla’da geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te açıklama yapacağını duyan vatandaşlar Marmaris girişinde uzun kuyruklar oluşturdu. Marmaris girişinde Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından giriş ve çıkışlar kontrol edilirken, Muğla’nın birçok ilçesinden vatandaşlar araçları ile Marmaris’e akın etti. Girişte Emniyet güçleri araçları kontrol ederken, Grand Yazıcı Mares Otel önünde toplanan kalabalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ayrıldığı haberinin ardından araçları ile sokaklarda darbe girişimine tepki gösterdiler.
Marmaris sokaklarında vatandaşların araçları ile oluşturduğu konvoya Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı arazözler de destek verdi. Tatil için Marmaris’e gelen turistler de şaşkın gözlerle olup bitenleri izledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.