Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı’na Destek İçin Türkiye Turuna Çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık sistemi konusunda destek vermek için aracını Cumhurbaşkanlığı Forsu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resimleriyle donatan Erol Özavcı, çıktığı Türkiye turunda Bartın’a ulaştı.Kocaeli’de...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık sistemi konusunda destek vermek için aracını Cumhurbaşkanlığı Forsu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resimleriyle donatan Erol Özavcı, çıktığı Türkiye turunda Bartın’a ulaştı.
Kocaeli’de yaşayan ve 2010 yılında DSP’den Genel Başkan adayı olduğunu ifade eden Erol Özavcı, aracını Cumhurbaşkanlığı Forsu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimleriyle donatarak Türkiye turuna çıktı. Türkiye turuna çıkan Özavcı, bu sabah saatlerinde aracı ile Bartın’a ulaştı. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Erol Özavcı, amacının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a başkanlık sistemi konusunda destek vermek olduğunu söyledi.
Bartın’a gelişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erol Özavcı, “Ben bu milletin evladı olarak, Türkiye Cumhuriyeti devletinin vatandaşı olarak bu milletin kadrini, kıymetini, değerini bilmek ve hakkını teslim etmek adına ona destek olmak, kutlu yürüyüşüne katkı vermek ve misyonunu geleceğe taşıyarak yaşatmak için bu faaliyeti başlattım ve yollardayım. Cumhurbaşkanımızı durdurmak, yani Türkiye’yi durdurmak isteyen bütün şer odaklarına inat yollardayım. Çünkü onun yürümesi, bu necip milletin ve bayrağının tüm değerlerinin ve değerinin yükselmesi, yücelmesi demektir. Geleceğe dair bu milletin yeni destanları yazması demektir. Onun yürüyüşü, dik duruşu, bu milletin hepimizin kurtuluşu, özgürlüğü, bağımsızlığı ve gelecek garantisi demektir. Onun yürüyüşü küresel ihanet odaklarının bölgesel, ülkesel, vatan, millet, bayrak, kardeşlik, birlik, beraberlik, barış, huzur gibi olmazsa olmazlarımızın düşmanı çevrelerin, zalimlerin, tüm kötülerin def edilmesi demektir. Onun yürüyüşü insanlığın yaşam enerjisi olan özgürlük ve güvenlik demektir” dedi.
Erol Özavcı, daha sonra Türkiye turuna devam etmek için Bartın’dan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.