Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı yakın koruması şehit Mehmet Çetin, Uşak’ta toprağa verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otelden ayrılmasının adından çıkan çatışmada şehit olan Cumhurbaşkanlığı yakın koruması Mehmet Çetin (39), memleketi Uşak’ta binlerce kişinin katıldığı cenaze merasiminin ardında...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otelden ayrılmasının adından çıkan çatışmada şehit olan Cumhurbaşkanlığı yakın koruması Mehmet Çetin (39), memleketi Uşak’ta binlerce kişinin katıldığı cenaze merasiminin ardında ebediyete uğurlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris ilçesinde kalmış olduğu otelden ayrılmasından bir süre sonra darbe teşebbüsünde bulunan kişiler, 3 askeri helikopter ile otele saldırmıştı. Saldırı sonrası çıkan çatışmada şehit olan Cumhurbaşkanlığı yakın koruması Mehmet Çetin’in naaşı karayolu ile Uşak’TAKİ baba ocağına, helallik alınmasından sonra da kortej eşliğinde kent meydanına getirildi. Kent meydanında başlayan cenaze törenine yoğun bir katılım olurken, şehidin naaşı meydana getirilinceye kadar Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.
İki çocuk babasıydı
Cenaze namazına; şehidin babası Hüseyin, annesi Nazife, eşi Sevgi, oğlu Emir, kızı Sümeyye Çetin, Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekilleri Alim Tunç, Mehmet Altay ve Özkan Yalım, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, kurum müdürleri ve on binlerce vatandaş katıldı.
Cenaze namazına katılan şehit polisin yakınları ve vatandaşlar gözyaşı dökerken oğlu Emir ve kızı Sümeyye’nin feryatları yürekleri dağladı. Cenaze merasimi için toplanan kalabalık, terör örgütlerine ve darbe girişimini destekleyenlere lanet okudu. Cenaze namazının ardından şehit polis Mehmet Çetin’in naaşı Yoncalı köyüne defnedildi.
Mehmet Çetin, evli ve 2 çocuk babasıydı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.