Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merhamet Ve Adalet Filmlerine Ödül Verecek

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği Merhamet ve Adalet Temalı Uluslararası Kısa Film Yarışması’nın ödül töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı gerçekleşecek.Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği ve Cumhurbaşkanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği Merhamet ve Adalet Temalı Uluslararası Kısa Film Yarışması’nın ödül töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı gerçekleşecek.
Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği ve Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen, “Merhamet ve Adalet Temalı Uluslararası Kısa Film Yarışması”nın ilk 20 filmi belirlendi. Dereceye giren filmlerin sahiplerine ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim edecek.
20 ülkeden 520 filmin katıldığı yarışmada dereceye giren filmler, İstanbul, Giresun, Eskişehir, Adana, İran, Fransa ve Şanlıurfa’dan çıktı.  Yarışmanın jüri üyeleri Osman Sınav, Hasan Ali Yıldırım, Faysal Soysal, Mehmet Özgür, İran’dan Yönetmen Mecid Mecidi, Bosna’dan Yönetmen Şahin Sisic, Filistin’den Yönetmen Rashid Masharawi de ödül töreninde genç sinemacılarla buluşacaklar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.