Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kardeşlik mitingi için Gaziantep’e geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte Cumhurbaşkanlığı uçağıyla saat 14.55’te...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2016 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2016 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kardeşlik mitingi için Gaziantep’e geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte Cumhurbaşkanlığı uçağıyla saat 14.55’te Gaziantep Havalimanı’na geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Gaziantep Havalimanı’nda Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve protokol üyeleri karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştıktan sonra Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile alandan ayrılarak Gaziantep Valiliği’ne doğru hareket etti.
Yoğun güvenlik önlemi alındı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesi, havalimanı ve çevresinin yanı sıra bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı. Polis ekipleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bulunduğu otobüsün geçiş güzergahında üst düzey önlem alırken, helikopterler de havadan önlem aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.