Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Irak Cumhurbaşkanı Masum’a taziye telgrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat’taki terör saldırılarıyla ilgili olarak Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum’a taziye telgrafı gönderdi.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, dün gönderdiği taziye telgrafında,...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat’taki terör saldırılarıyla ilgili olarak Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum’a taziye telgrafı gönderdi.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, dün gönderdiği taziye telgrafında, menfur saldırıları şiddetle kınadığını belirterek, hayatlarını kaybeden Iraklılar için Allah’tan rahmet, yaralılar için de şifa dileğinde bulundu. Türk halkı adına tüm Irak halkına taziyelerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, dost ve kardeş Irak’ın terörle mücadelede başarısı, kalıcı istikrar ve refahı tesisi için Türkiye’nin her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti. Türkiye olarak Irak’ın acılarını paylaştıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihtiyaç duyulması halinde saldırılarda yaralanan Iraklıların Türkiye’de tedavisi için her türlü imkanı seferber edilebileceğini de vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masum sivilleri hedef alan terörün yenilgiye uğratılması için hep birlikte kararlı bir şekilde mücadele etmenin önemine de dikkati çektiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.