Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan pankart açan genç kızın evini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’deki mitingi esnasında, “Davan davamız, bu yolda gönül verdik, çayımız demledik, sizi de beklerik” yazılı pankart açan 17 yaşındaki Pembe Betül Karasu’nun ailesinin evini ziyaret etti.Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2016 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’deki mitingi esnasında, “Davan davamız, bu yolda gönül verdik, çayımız demledik, sizi de beklerik” yazılı pankart açan 17 yaşındaki Pembe Betül Karasu’nun ailesinin evini ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara seslenirken, Ali Rıza Özderici İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencisi Pembe Betül Karasu’nun açtığı “Davan davamız, bu yolda gönül verdik, çayımız demledik, sizi de beklerik” pankartı üzerine, genç kızın davetini kırmadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın genç kızın Melikgazi ilçesinde bulunan ikametine gerçekleştirdiği ziyarete eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç kıza Kur’an-ı Kerim hediye etti ve Muzaffer Kahraman’ın ‘Susturamazsınız’ adlı kitabını, “Sevgili Betül kızıma sağlıklı ve başarı dolu bir ömür dileğiyle.” şeklinde imzaladı.
Kayserinin İncesu ilçesinden olan aile, misafirlerine, kendi bahçelerinden ürettikleri yaş üzüm ile yine kendi üretimleri olan ve üzüm pekmezi ile cevizden yapılan ‘kedi bacağı’nı ikram etti.
Erdoğan’ın ziyaretinden dolayı heyecan duyduğunu dile getiren Pembe Betül Karasu, “Son sınıfta olduğumu söyledim kendisine. Bana İmamhatiplilere çok görev düştüğünü söyledi. Ben de kendisine onun açtığı yolda ilerleyeceğimizi ifade ettim” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.