Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatyalı Şairi Köşke Davet Etti

Malatya’da yerel bir televizyon programında kendi yazdığı "Ben Anadolu’yum" adlı şiiri okuyan ve kısa sürede milyonların gönlünde taht kuran Hacı Gürhan isimli vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatyalı Şairi Köşke Davet Etti
Malatya’da yerel bir televizyon programında kendi yazdığı "Ben Anadolu’yum" adlı şiiri okuyan ve kısa sürede milyonların gönlünde taht kuran Hacı Gürhan isimli vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edildi.
Malatya’nın yerel kanalı ER-TV’de bir programda kendi yazdığı “Ben Anadolu’yum” adlı şiiri okuyan Hacı Gürhan isimli şairin, sosyal medyaya düşen videosu kısa sürede 30 milyon kişiye ulaştı, 2 milyon görüntülenme aldı ve yüz binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Gürhan, okuduğu şiirin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edildi.
Okuduğu şiirle bir anda popüler olan ve milyonların beğenisini kazanan Hacı Gürhan, tüm Türkiye’de vatan sevdalısı bir şair olarak anılmaya başlandı. Gürhan’ının okuduğu şiir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dikkatinden kaçmazken, Cumhurbaşkanı, Malatyalı şairi Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet etti.
Hacı Gürhan’ın önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gitmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.