Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hasta Ziyaretinde Bulundu, Vatandaşlarla Sohbet Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gün boyu Beylerbeyi Sarayı’nda çalıştıktan sonra akşam saatlerinde Üsküdar Çamlıca’da hasta ziyaretinde bulundu. Ziyaretten çıkan Erdoğan daha sonra bir kahveye girerek vatandaşlarla sohbet etti.Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2015 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2015 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gün boyu Beylerbeyi Sarayı’nda çalıştıktan sonra akşam saatlerinde Üsküdar Çamlıca’da hasta ziyaretinde bulundu. Ziyaretten çıkan Erdoğan daha sonra bir kahveye girerek vatandaşlarla sohbet etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde Çamlıca’da hasta ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından konutuna doğru giden Erdoğan, yol üzerinde bir kahveye uğrayarak burada vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlara birlik ve beraberlik çağırısında bulunan Erdoğan, bölgedeki kentsel dönüşüme dikkat çekerek bu bölgenin bir an önce dönüşümü tamamlaması gerektiğine dikkat çekti.
ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYE ETTİ
Erdoğan, sohbetin ardından kahveden ayrılırken vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Bazı vatandaşlar resim çekinmek isterken Erdoğan, burada küçük çocuklara oyuncak hediye etti. Erdoğan’ın çıkışı sırasında ise yoğun ilgiden dolayı zaman zaman izdiham yaşandığı gözlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.