Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Demokrasi nöbetine Çarşamba günü nokta koyacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, demokrasi nöbetlerine Çarşamba günü nokta koyulacağını açıkladı.Demokrasi ve Şehitler Mitingi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka seslenmesiyle sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, demokrasi nöbetlerine Çarşamba günü nokta koyulacağını açıkladı.
Demokrasi ve Şehitler Mitingi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka seslenmesiyle sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından meydanda yer alan milyonlar hep birlikte cep telefonları ışıklarını açarak görsel bir şova imza attı.
Görsel şov devam ederken, törene katılan liderler sahneye davet edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar birlikte sahneye çıkarak toplanan kalabalığı selamladı.
Selamlamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kalabalığa bugünün demokrasi nöbetinde bir son olmadığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kalabalığa, “Bu akşam demokrasi nöbetine bir virgül koyuyoruz. Tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Çarşamba akşamı inşallah noktayı koyacağız. Bu akşam sadece virgül, Çarşamba akşamı nokta” diyerek demokrasi nöbetlerinin Çarşamba gününe kadar devam edeceğini açıkladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.