Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurca Şehidi Fatih Özdemir’in Acı Haberi Niğde’deki Eşine Verildi

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş 26 yaşındaki Fatih Özdemir’in Niğde’de yaşayan eşi ve ağabeyi yasa boğuldu.Kayseri Komanda Tugay Komutanlığında görevli iken...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş 26 yaşındaki Fatih Özdemir’in Niğde’de yaşayan eşi ve ağabeyi yasa boğuldu.
Kayseri Komanda Tugay Komutanlığında görevli iken Hakkari Çukurca üs bölgesine görevlendirilen Piyade Uzman Çavuş Fatih Özdemir’in şehadet haberi Niğde Dere Mahallesindeki ağabeyi Esen Özdemir’in yanında kalan eşi Nuray Özdemir’e Niğde Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun ve askeri erkan verdi. Aslen Ulukışla ilçesi Kozluca köyünden olan Şehit Özdemir’in annesinin yıllar önce vefat ettiği babasının ise İstanbul’da ikamet ettiği öğrenildi.
DOĞU’YA GİDİNCE EŞİNİ AĞABEYİNİN YANINA BIRAKTI
Uzman Çavuş Fatih Özdemir, 2 yıl önce evlendikten sonra görevlendirmeyle Hakkari’ye gidince eşini Niğde’deki ağabeyi Esen Özdemir’in evine bıraktı. Acı haberi alan şehit eşi Nuray Özdemir, gözyaşına boğuldu.
Şehidin Dere Mahallesi’ndeki ağabeyinin evi Türk bayraklarıyla donatılırken, haberi alan komşular eve akın etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.