Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurca kırsalında 4 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Çukurca kırsalına Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava taarruzu sonucu 2, Bayraktar İnsansız Hava Aracı (İHA) ile düzenlenen hava harekatında 2 olmak üzere 4 teröristin etkisiz hale...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Çukurca kırsalına Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava taarruzu sonucu 2, Bayraktar İnsansız Hava Aracı (İHA) ile düzenlenen hava harekatında 2 olmak üzere 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
TSK’dan yapılan açıklamada, 9 Eylül 2016 tarihinde 14.12-14.20 saatleri arasında Çukurca kırsalında, alınan anlık istihbarata dayalı olarak Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendiği belirtilerek; hava taarruzu sonucunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.
Yine 9 Eylül 2016 tarihinde, Çukurca kırsalında, alınan anlık istihbarata dayalı olarak saat 10.12’te silahlı Bayraktar İHA ile düzenlenen hava harekatında 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.