Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocukluk hayalini vermek için ‘o’ çocuğu arıyor

Giresun’da yaşayan ve müezzinlik yapan İsmail Konal, çocukluğunda hayal edip imkansızlıklar yüzünden alamadığı kamyonun aynısını 50 yaşında ahşaptan kendisi yaptı.Konal, geçtiğimiz aylarda Kutlu Doğum Haftası’nda Giresun’da açtığı...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocukluk hayalini vermek için ‘o’ çocuğu arıyor
Giresun’da yaşayan ve müezzinlik yapan İsmail Konal, çocukluğunda hayal edip imkansızlıklar yüzünden alamadığı kamyonun aynısını 50 yaşında ahşaptan kendisi yaptı.
Konal, geçtiğimiz aylarda Kutlu Doğum Haftası’nda Giresun’da açtığı sergide el işçiliği ile yaptığı cami maketlerini ve o kamyonu da sergilemişti. Sergi sırasında kızına verdiği cep telefonuyla sergiden fotoğraf almasını isteyen Konal, aylar sonra sergi telefonundan fotoğraflarına baktığında kamyonuna aşkla bakan çocuğu fark etti. Çocuğun bu bakışlarından etkilenen Konal, çocukluk hayalini asıl sahibi dediği çocuğa vermek için her yerde o çocuğu arıyor. Sosyal paylaşım hesabından o fotoğrafı takipçileri ile paylaşan Konal, şu ifadeleri kullandı:
“Değerli dost ve arkadaşlar, Giresun merkez Hacı Miktad Camisi avlusunda Kutlu Doğum Haftası’nda yaptığım bu sergide bu kamyona bakan çocuğa ulaşabilirsem kamyonu ona hediye etmeyi istiyorum. O kadar saf bir sevgiyle bakıyordu ki sahibi ben değil o olduğunu düşünüyorum. Keşke bunu daha önce fark etseydim. Tanıyan varsa bana ulaşabilirlerse sevinirim.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.