Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocukluk arkadaşlarından Atalay Demirci’ye şok

Geçtiğimiz günlerde FETÖ destekçisi Enes Kanter ve Hakan Şükür’le yazışmaları ortaya çıkan komedyen Atalay Demirci, Amasya Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği (Yurtayder) üyeliğinden çıkarıldı.Komedyen Atalay Demirci, çocukluk...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Geçtiğimiz günlerde FETÖ destekçisi Enes Kanter ve Hakan Şükür’le yazışmaları ortaya çıkan komedyen Atalay Demirci, Amasya Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği (Yurtayder) üyeliğinden çıkarıldı.
Komedyen Atalay Demirci, çocukluk dönemini birlikte geçirdiği arkadaşlarının da üye olduğu Amasya Yurtayder’in üyeliğinden çıkarıldı. Düzenlediği basın toplantısında 9 yıl birlikte aynı yetiştirme yurdunda yaşadıkları ve 2011 yılından bu yana derneklerine üye olan arkadaşları Atalay Demirci’yi Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından yaşanan süreci dikkate alarak üyelikten çıkardıklarını belirten Amasya Yurtayder Başkanı Özcan Sorhan, “Biz o olayı duyduğumuzda yönetim olarak kendisinin derneğimizle ilişkisini kestik” dedi.
Aralıklarla Amasya’ya gelip kendileriyle çeşitli aktiviteler düzenleyen Demirci’nin yanı sıra hakkında soruşturma açılan 3 üyelerinin daha dernekle ilişkisini kestiklerine değinen Sorhan, “Bizim temel ilkemiz devlettir. Devlet babamızdır. Devlet babaya en ufak bir zarar ya da bir telkin, olumsuz bir şey gelirse biz tabi ki onun karşısındayız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.