Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocukların Tehlikeli Serinleme Yöntemi

Antalya’da denize gidemeyip yüzmek için süs havuzlarına giren çocuklar, tehlikeyi umursamadan serinlemenin keyfini çıkarıyor. Çoğu ailelerinden habersiz gelen çocukların bazıları yüzme de bilmiyor.Hava sıcaklığının 26, nem oranının...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da denize gidemeyip yüzmek için süs havuzlarına giren çocuklar, tehlikeyi umursamadan serinlemenin keyfini çıkarıyor. Çoğu ailelerinden habersiz gelen çocukların bazıları yüzme de bilmiyor.
Hava sıcaklığının 26, nem oranının ise yüzde 70’leri bulduğu Antalya’da süs havuzları, serinlemek isteyen çocukların gözdesi oldu. Muratpaşa ilçesinde lüks siteler arasına yapılan park ve süs havuzları çocuklarla doldu taştı. Öğle saatlerinde 8-12 yaş arası onlarca çocuk süs havuzlarında yüzerek serinledi. Eski ve kırık bir valizi de kendilerine oyun aleti yapan çocuklar, tehlikeli ve yasak olmasına aldırış etmeden havuzda eğlendi. Zaman zaman bazı çocuklar su içindeki valizin üzerine çıkıp tehlikeli dalışlar yaparak arkadaşlarına şov yapmaktan da geri durmadı. Görüntülendiklerini anlayan bazı çocuklar, ailelerinin süs havuzunda yüzmesine kızacağı endişesiyle kaçıp saklanmaya çalışırken, bazı çocuklar ise istifini bozmadan suyun tadını çıkarmaya devam etti.
Denizde yüzme bilmediğini ancak havuzda yüzebildiğini ve ailesinden izin aldığını belirten 12 yaşındaki Emir Hancıoğlu, “Yüzme bilmiyorum o yüzden havuza giriyorum. Ailemden izin aldım. Havuz çok güzel” derken 10 yaşındaki bir başka çocuk Muzaffer Hakanlar ise “Havuzda yüzüyoruz. Tehlikeli ve yasak ama yine de güzel” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.