Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocukların Hayalindeki Şehir Kozzy AVM’de

Optimum, Piazza ve Kozzy alışveriş merkezleri ile 7 ilde hizmet veren Rönesans Holding ve Grup Şirketi çalışanlarının çocuklarının ve Sanatçı Devrim Erbil’in de katıldığı ‘Hayalindeki Şehir’ temalı resim sergisi, Kozzy Alışveriş...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Optimum, Piazza ve Kozzy alışveriş merkezleri ile 7 ilde hizmet veren Rönesans Holding ve Grup Şirketi çalışanlarının çocuklarının ve Sanatçı Devrim Erbil’in de katıldığı ‘Hayalindeki Şehir’ temalı resim sergisi, Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezinde 30 Nisan’a kadar ziyaretçilerini bekliyor.
Alışveriş merkezleriyle bugüne dek bulunduğu bölgelerde en beğenilen ziyaret noktalarından birini oluşturan Rönesans Holding ve Grup Şirketi çalışanlarının çocuklarının hazırladığı Hayalindeki Şehir temalı resim sergisinde katılımcı çocuklar Sanatçı Devrim Erbil ile Kozzy AVM’de sergiyi gezdi. Minik sanatçıların hazırladığı ve yarıştığı resim sergisinin ödül töreni 22 Nisan tarihinde Devrim Erbil atölyesinde gerçekleşti. Yarışmaya katılan çocuklar, kendi resimlerinin yanında Devrim Erbil ile fotoğraf çekme fırsatı buldu. Açılışı 22 Nisan tarihinde Sanatçı Devrim Erbil önderliğinde gerçekleşen sergi, 30 Nisan tarihine kadar Kozzy AVM’de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.