Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocukların Denize Tehlikeli Atlayışı

Mersin’de hava sıcakları 30 derecenin üzerine çıkarken, çocuklar denize akın etti. Serinlemek için denize giren çocukların kayalıklara rağmen tehlikeli atlayışları yürekleri ağza getiriyor.Mersin’de etkili olan sıcak havalar vatandaşları...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocukların Denize Tehlikeli Atlayışı
Mersin’de hava sıcakları 30 derecenin üzerine çıkarken, çocuklar denize akın etti. Serinlemek için denize giren çocukların kayalıklara rağmen tehlikeli atlayışları yürekleri ağza getiriyor.
Mersin’de etkili olan sıcak havalar vatandaşları bunalttı. 30 derecenin üzerine çıkan ve ay sonuna kadar devam etmesi beklenen sıcak havadan korunmak isteyen vatandaşlar farklı yöntemler bulmaya yöneldi. Çocuklar ise soluğu denizde aldı.
Yaşları küçük çocukların Atatürk Parkı içinde bulunan Balıkçı Barınağı’nın yanından kıyıda büyük kayalıklar bulunmasına denize tehlikeli atlayışları yürekleri ağza getiriyor. Çocukların atladıkları yerden, kayalıklara basarak çıkması da tehlike oluşturuyor.
Çoğu ailelerinden habersiz denize gelen çocukların bazılarının ise şortlarının içine kola şişelerini koyması dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.