Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar Sid ve Scrat ile buz pistinde buluşacak

Bu sömestr tatilinde Optimum’a gelen çocuklar, Buz Devri Macera Labirenti ile unutulmaz bir eğlence yaşıyor. Optimum AVM yarıyıl tatilinde miniklerin eğlenceli zaman geçirebilmeleri için muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Minikler,...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklar Sid ve Scrat ile buz pistinde buluşacak

Bu sömestr tatilinde Optimum’a gelen çocuklar, Buz Devri Macera Labirenti ile unutulmaz bir eğlence yaşıyor. Optimum AVM yarıyıl tatilinde miniklerin eğlenceli zaman geçirebilmeleri için muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Minikler, sömestr etkinliğiyle soğuk havanın keyfini Buz Devrinin kahramanları Sid ve Scrat ile Optimum’da çıkartacak.

Yenilenen yüzüyle misafirlerine daha konforlu ve keyifli bir yaşam sunan Optimum AVM, yarıyıl tatilinde minik misafirleri için özel tasarlanmış Buz Devri aktiviteleriyle unutmayacakları bir sömestr tatili vaat ediyor. Macera labirenti ile birbirinden keyifli anlar yaşayan çocuklar, Buz Devri Labirenti ile zorlu parkurlardan geçerek eğlenerek öğrenecekler.

“Buz Devri Macera Labirenti” etkinliğine, etkinlik tarihleri boyunca, aynı gün içerisinde toplamda 50 TL ve üzeri alışveriş Optimum Club üyesi ailelerin çocukları ücretsiz olarak katılabilecek. Macera Labirenti etkinlik alanında maske boyamadan oyun hamuruna, oyun konsolundan greenboxa kadar birbirinden farklı etkinlikler çocukları eğlendirecek ve minikler tatilin tadını doyasıya çıkartırken, Sid ve Scrat ile hatıra fotoğrafı çektirecekler. Etkinlik, 26 Ocak tarihine kadar 12.00 ve 20.00 saatleri arasında İzmir Optimum’da gerçekleşecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.