Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar Masal Şenliği’nde Buluştu

Beşiktaş Belediyesi, KidsNook Masal Akademisi işbirliği ile Türkiye’nin ilk Masal Şenliği olan ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ etkinliği düzenledi. Yüzlerce çocuğun anne ve babaları ile katıldığı etkinlikte, Beşiktaş Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Belediyesi, KidsNook Masal Akademisi işbirliği ile Türkiye’nin ilk Masal Şenliği olan ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’ etkinliği düzenledi. Yüzlerce çocuğun anne ve babaları ile katıldığı etkinlikte, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar çocuklara masal anlattı.
Beşiktaş Belediyesi ve KidsNook Masal Akademi işbirliği ile Türkiye’nin ilk masal şenliği olan “Bir Varmış Bir Yokmuş" etkinliği gerçekleştirdi. Birçok anne ve babanın çocukları ile katıldığı etkinlikte, Türkiye’nin farklı illerinden gelen anlatıcıların katıldığı Masal Şenliği’nde çocuklar ve yetişkinler, masalların büyülü dünyasında yolculuğa çıktı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da etkinliğe katılarak çocuklara, ’hadi özümüze dönelim, gelin tıpkı geçmişte olduğu gibi yine masallarla büyüyelim’ mesajı vererek, çocuklara masal anlattı.
“MASALLARI DİKKATE ALIN”
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, çocuklar için hayatı renkli hale getirmenin önemli olduğunu belirterek, “Masal okumak hayatımızı renklendiren bir şey. Hepimizin hayatında masallardan izler ve mesajlar var. Bugün bile belki o masallardan birkaç tanesi hatıramızda veya hayatımızda iz bırakmıştır. Hayatınızda o masalları hep dikkate alın. Masal deyip geçmeyin. Burada bulunan tüm çocuklarımıza masallarla yüklü güzel bir gün diliyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.