Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar karne hediyesi ve sömestir tatili için Nata Vega Outlet’te

Başkent’te alışverişin merkezi Nata Vega Outlet sömestir tatilinde de birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.19-21 Ocak tarihleri arasında karnesi ile Nata Vega Outlet’e gelen öğrenciler, go-kart, akvaryum gezisi, sinema bileti,...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklar karne hediyesi ve sömestir tatili için Nata Vega Outlet’te

Başkent’te alışverişin merkezi Nata Vega Outlet sömestir tatilinde de birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

19-21 Ocak tarihleri arasında karnesi ile Nata Vega Outlet’e gelen öğrenciler, go-kart, akvaryum gezisi, sinema bileti, buz pateni giriş bileti hediyelerine yoğun ilgi gösterdi.

AVM sömestir tatilinde de birbirinden farklı etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir tatil yaşatmaya devam ediyor.

Çocuklar sömestir tatili boyunca birbirinden farklı etkinliklerle eğlenirken, yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacaklar.

Karlar Diyarı etkinliği; Kardan Hoppala, Penguen atölyesi, Kardan adam yapma, Sihirli kum atölyesi ile 20-26 ocak tarihleri arasında 14:00-18:00 arası Nata Vega Outlet Ana Fuaye alanında gerçekleşecek.

27 Ocak -2 Şubat tarihleri arasında her güne farklı bir tiyatro gösterisi minik ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.