Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar Gibi Giyinip Çocuklar Gibi Spor Yaptılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel bir spor salonunda yapılan etkinlikte, üyeler giymiş olduğu çocuk kıyafetleriyle renkli dakikalar yaşarken hem kalori yaktı hem de çocuklar gibi eğlendi.Hilton İzmir Spor Merkezi Gym health Center,...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel bir spor salonunda yapılan etkinlikte, üyeler giymiş olduğu çocuk kıyafetleriyle renkli dakikalar yaşarken hem kalori yaktı hem de çocuklar gibi eğlendi.
Hilton İzmir Spor Merkezi Gym health Center, “Çocuk Ol Gel Step Aerobic” etkinliği düzenledi. Spor salonu üyelerinin yanı sıra otel misafirlerinin de katıldığı aktivite bir saat sürdü. Üyelerin özellikle çocuk kostümlerinin giydiği sporda hem kalori yakıldı hem de çocuklar gibi eğlenildi. İşletme sahibi Tanju Dokur günlük yaşam ve iş stresinden insanları uzaklaştırmak için sporu eğlenceye dönüştüren çeşitli aktiviteler yaptıklarını söyledi. Gelecek günlerde de birçok değişik spor aktivitesi yapacaklarını belirten Tanju Dokur, insanları yaşantıdaki sıkıntı ve stresten birazda olsa uzaklaştırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.